İSTANBUL / FATİH - Davutpaşa Anadolu Lisesi

Kas

Asil Milletimizin son devleti olan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü aramızdan ayrılışının 79. yılında rahmetle ve saygıyla yad ediyoruz.

Türk ve dünya tarihinde derin izler bırakan Büyük Önder Atatürk´ün aramızdan ayrılışı da milletimiz için büyük bir kayıp olmuştur.

Davutpaşa Anadolu Lisesi Eğitim Camiası Olarak, O´nun işaret ettiği gibi Türkiye Cumhuriyetini çağdaş dünyanın güçlü bir devleti olarak muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.

Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Atatürk, daima Türk Milleti´nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları, kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Devletimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun.

İbrahim KOCASARI

Davutpaşa Anadolu Lisesi Müdürü

Kas

May

"Satır Arası Projesi" kapmasında düzenlenen hikaye yarışmasında okulumuzun öğrencilerinden Elif Sükyen birinci oldu.

May

Nis

Satırarası Projesi Kapsamında Vefa, Sorumluluk, Dostluk, Sevgi, Saygı Temalı Hikaye Yarışması

Nis