İSTANBUL / FATİH - Davutpaşa Anadolu Lisesi

Okulumuz Müdürü İbrahim Kocasarı'nın Dönem Sonu Mesajı

Sevgili öğrencilerim, Değerli Öğretmenlerim, Kıymetli Velilerim;

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılının 1. dönemini bugün tamamlamış bulunmaktayız. Bu salgın döneminde bir dönemi tüm özverileriyle tamamlama gayreti gösteren öğretmen, öğrenci ve sabır gösteren  velilerimize sonsuz  teşekerlerimi sunuyorum.

Sevgili öğrencilerim;

Sizleri bu pandemi doneminde geleceğe hazırlama gayretinde oldugumuz süreçte, her şeye rağmen dersleri takip etmeniz, verilen odevlendirmeyi yapmanız ve kendinizi yetiştirme gayretinde olmanızdan dolayi hepinizi tebrik ediyor, tatil döneminde bol  bol kitap okuyarak dinlenmenizi, sosyal medya ve zaman çalıcı ekranlardan uzak durmanızı diliyorum.

Değerli Ögretmenlerim;

Uzaktan eğitim döneminde dışardan her ne kadar öğretmenler evde rahat algısı yapılsa da ben yüz yüze eğitim döneminden daha özverili olduğunuzu ve daha çok yorulduğunuzu biliyorum. Öğrencilerim adına hepinize tek tek sonsuz teşekkür ediyor, sağlıklı bir tatil dönemi diliyorum.

Kıymetli Velilerimiz;

Öğrencilerimizin ev ortamındaki uzaktan eğitim sürecini her şeye rağmen yönetme gayretinde olan ve yöneten, bu süreçte okul ve öğretmenlerimizin yükünü ve sorumluluğunu idrak eden tüm velilerime teşekkür ediyorum. Öğrenci, öğretmen ve veli üçlemesinin birbirinden ayrılmaz ve tamamlayıcı faktör olduğunu bu pandemi doneminde daha da iyi anlamış olduk. Bu nedenle birbirimize her zaman olduğundan daha çok ihtiyacimiz oldugunu tekrar vurgularken, hepinize saglikli bol kazançlı günler diliyor, Davutpaşa ailesinin paydaşları olduğunuz için sizleri ayrıca tebrik ediyorum.

İbrahim KOCASARI

Davutpaşa Anadolu Lisesi Müdürü